Сервиз

имате проблем с вашия смартфон?

Ние от СМАРТЕКС ще намерим решение на всеки проблем с вашето мобилно устройство. Може да разчитате, че нашите техници ще се отнесат максимално отговорно и качествено към проблема на вашия смартфон.

-смяна на дисплей-

Проблем с дисплея е един от най-често срещаните при всекидневната експлоатация на нашите смартфони. Често ги изпускаме, удряме, натискаме, което при определени условия ги поврежда или счупва.

Направете запитване или консултация с наш специалист

при проблем с дисплея на вашия смартфон, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и помощ на 0878 191800

-смяна на батерия-

След няколко години експлоатация и стотици цикли на презареждане започваме да наблюдаваме, че батерията на нашия телефон свършва значително по-бързо от преди. Както всяка една друга батерия и тази на нашите смартфони в определен момент имат нужда от подмяна.

Направете запитване или консултация с наш специалист

при проблем с батерията на вашия смартфон, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и помощ на 0878 191800

-смяна на букса за зареждане-

На всеки се е случвало в даден момент при включване на смартфона ни към зарядното устройство, той да не се зарежда. Понякога това е проблем в самото зарядно или кабела към него. Доста често обаче това е проблем в буксата за зареждане на нашия телефон и съответно тя има нужда от смяна.

Направете запитване или консултация с наш специалист

при проблем със зареждането на вашия смартфон, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и помощ на 0878 191800

-ремонти от всякакво естество за вашия смартфон-

Освен най-често срещаните проблеми с нашите смартфони като дисплей, батерия, букса за зареждане, при нас може да намерите решение и на други проблеми, като слушалки, микрофони, бутони, лентови кабели, софтуер и всичко останало, което възпрепятства нормалната работа на вашия телефон.

Направете запитване или консултация с наш специалист

при проблем от каквото и да е естетсво с вашия смартфон, не се колебайте да ни потърсите за съдействие и помощ на 0878 191800

изпратете ни запитване с вашия проблем