Black November

Общи условия и правила за провеждане на Промоция Black Friday November

1.ОРГАНИЗАТОР НА Black Friday November (Черен петък ноември ) e

„Смартекс България“ ООД  ЕИК: BG205432681

2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ на Black Friday November

промоцията  ще се проведе от 12.00ч. на 01.11.2019 г. до 00.00ч. на 01.12.2019г.

3. ОБХВАТ НА Black Friday November

Black Friday November (Черен петък ноември ) се провежда единствено и само онлайн на сайта https://www.smarteks.bg/

4.ОТСТЪПКИ И НАМАЛЕНИЯ

отстъпките и намаленията през промоционалния период на Black Friday November (Черен петък ноември ) важат за всички марки и модели смартфони от каталога на сайта https://www.smarteks.bg/ като промоционалната по-ниска цена е поставена до старата основна цена,  която е задраскана.

6. ПУБЛИЧНОСТ

Настоящите условия ще бъдат  публично оповестени на уеб страницата www.smarteks.bg, където всеки заинтересован може да се запознае с тях.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С участието си в промоцията участниците приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия,  на сайта https://www.smarteks.bg/

Участник в промоцията може да бъде всяко физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България.

Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в уебсайта.

Условия за провеждане на промоцията:


1. За да участва в промоцията, всяко лице трябва да отговаря на изискванията на Общите условия, действащи към момента на участието му, както и на настоящите правила, да се запознае и да бъде съгласен с тях.


2. Организаторът си запазва правото по всяко време да отстрани от промоцията лица, които не отговарят на условията, посочени в Правилата за участие и да не изпълни тяхна поръчка.

Цена и доставка:


1. По време на промоцията всички смартфони на уебсайта www.smarteks.bg сa с намалена промоционална цена, която е поставена до основната такава, която е задраскана.

2. Всички смартфони участващи в промоцията Black Friday November (Черен петък ноември ) могат да бъдат поръчани и закупени в брой на промоционалната цена обявена на сайта. Или да бъдат закупени на изплащане с кредит от ТБИ Банк и БНП Париба. Като за основа се взима промоционалната цена на продукта и на нея се начиалява лихва според условията на съответната банка която е одобрила клиента за закупуване на изплащане(  лихвен процент, годишен процент на разходите и други според срока на разсрочването).


3. По време на промоцията Black Friday November (Черен петък ноември ) цената за доставка на стоките е за сметка на купувача и зависи изцяло от тарифите на куриерската фирма с която се изпраща.

4. Доставката се осъществява след потвърждение по телефона от служител на  „Смартекс България“ ООД  на направена онлайн поръчката. Цената на доставката се начислява към наложения платеж.

5. Доставката на продукти на склад е от 1 до 3 работни дни. Продукти с изчерпана наличност се доставят от 3 до 14 работни дни след потвърждение на поръчката.


6. Поради големия интерес към промоцията Black Friday November (Черен петък ноември ) обработването на поръчките се осъществява по реда на тяхното генериране в системата и потвърждението може да отнеме няколко часа.

Допълнителни условия:


1. Тези правила влизат в сила от 12,00 часа на 01.11.2019 година


2. Организаторът си запазва правото да допълва и/или променя правилата, включително има право да прави промени в периода на провеждане на промоцията и промоционалните продукти, както и да я прекрати. Всички промени влизат в сила веднага след публикуването им на интернет страницата https://www.smarteks.bg/.


3. В случай, че даден участник желае да прекрати участието си в промоцията, отказвайки се от вече направена поръчка, то следва да уведоми писмено Организатора за това на smartxbulgaria@gmail.com или устно на тел. 0878191800, като задължително посочи трите си имена и номера на поръчката генериран при нейната направа.

Грабни Офертите тук…..
https://www.smarteks.bg/produkt-kategoriya/smartfoni/